VRHNIKA - Oddaja, Poslovni prostor Kombiniran prostor

210 m², kombiniran prostor, adaptiran l. 2017, 1/M, Oddamo prenovljen poslovni prostor, na dobri lokaciji, primeren za zdravstvene dejavnosti, izvajanje športnih aktivnosti, nego, wellness-spa dejavnosti, možna pa je tudi preureditev v učilnice ali pisarniške prostore. Prostori se nahajajo v 1. poslovnega objekta in so od drugih prostorov v stavbi povsem ločeni. Parkirna mesta so pred objektom, oddamo. Cena: 6,50 EUR/m²/mes
Cena: 6,50 EUR/m2/mesec

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 210 m2

Vrsta: Poslovni prostor, Kombiniran prostor

adaptirano leta 2017

Nadstropje: 1/M

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Vrhnika

Naselje: Vrhnika

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

Dodaten opis

Oddamo poslovni prostor, na dobri lokaciji, primeren za zdravstvene dejavnosti, izvajanje športnih aktivnosti, nego, wellness-spa dejavnosti, možna pa je tudi preureditev v pisarne. Prostori se nahajajo v 2. nadstropju poslovnega objekta in so od drugih prostorov v stavbi povsem ločeni. Parkirna mesta za obiskovalce so pred objektom.

Prostori trenutno obsegajo ločen fitnes prostor, ločene moške in ženske tuše in WC-je. Možnost preureditve v drugo namembnost. 

Ogrevanje je centralno na zemeljski plin, vsi prostori so klimatizirani, centralen zalogovnik tople vode (300l). Možnost dostopa 24/7.

Vljudno vabljeni k 360° virtualnemu ogledu nepremičnine (spodaj spletna stran):

https://kuula.co/post/N7pqg/collection/7kN51

Poleg najemnine najemnik plačuje še tekoče stroške.

Ob podpisu najemnik plača varščino, najemnino za prvi mesec najema. Najemnik nosi stroške priprave pogodbe in izpeljave postopka oddaje v višini 427,00 EUR.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Prijatelj d.o.o.
Naslov: Kurirska pot 14, 1360 Vrhnika
GSM: 01/750-58-85
GSM: 051/335-501 - g. Marijan
Email: info@nepremicnine-prijatelj.si

Vaše povpraševanje