STUDENCI - Prodaja, Hiša Samostojna

495 m², samostojna, zgrajena l. 1995, adaptirana l. 2008, 756 m² zemljišča, K+P+1+M, velika hiša, preurejena v več stanovanj, velika garaža, lahko za najemniško investicijo v celoti, tlakovano parkirišče, prodamo. Cena: 298.000,00 EUR
Cena: 298.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 495 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

adaptirano l. 2008
zgrajeno leta 1995

Nadstropje: K+P+1+M

 

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Studenci

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)


Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

Dodaten opis

Prodamo veliko hišo na Studencih.

Trenutno je preurejena v 6 stanovanj, pisarno in velik poslovni prostor, ki se ga lahko preuredi v dodatne stanovanjske površine. V kleti so še dodatni sanitarni in energetski prostori ter shrambe. Poleg hiše je velik garažni prostor (143 m²) s sanitarijami in tušem. Vsa parcela je tlakovana.

Klet

V kleti so trije sanitarni prostori (moški, ženski in za osebje), potrebni finalizacije. V dveh prostorih sta shrambi, v še dveh prostorih pa sta kurilnici. V enem sta peč in cisterna za kurilno olje, v drugem pa je trenutno opravilna peč in shramba za lesne sekance. Ti predstavljajo zelo premišljeno izbrano in urejeno ogrevanje, ki prinašajo zelo nizke stroške v kurilni sezoni.

Pritličje

V pritličju se nahaja večja pisarna s sanitarijami in velik poslovni prostor (cca 150 m²), ki se ga lahko preuredi v stanovanjske površine (vsi pogoji).

1. nadstropje

1. nadstropje je povezano s stopniščem, ki povezuje vse štiri etaže. Poleg je še jašek za lift, ki je prav tako namenjen komunikaciji med vsemi etažami, a trenutno ni v uporabi. V prvem nadstropju sta dve stanovanji, eno je manjše dvosobno, drugo trisobno.

Mansarda

V mansardi so štiri garsonjere s kopalnicami, v eni sobi je skupna kuhinja, v še eni sobi je skupna pralnica.

Medetaži

V dveh medetažah sta še dva shrambena prostora.

Garaža

Garaža je bila avtomehanična delavnica (143 m²). Vsebuje osrednji prostor s kanalom, sanitarije in kopalnico. Možna spremeba namembnosti.

Hiša je zgrajena leta 1995 in dodatno preurejena 2008. Grajena je na kakovosten, stabilen in protipotresen način devetdestih let. Okna so lesena termopan, streha je obložena dvojno, fasada je obložena z EPS kombi ploščami (5 cm). Stroški vzdrževanja so nizki.

Trenutno je namenjena oddaji stanovanjskih površin, ki se lahko še dodatno povečajo. 

Hiša zato že v tem trenutku predstavlja zelo ugodno donosnost in je lahko izvrstna možnost kombinacije lastnega stanovanjskega prostora in ekonomskega donosa ostalih prostorov.

Stabilna investicija.

Pogoji prodajalca: kupec plača 2% davek na promet nepremičnine ter nosi stroške priprave pogodbe in izpeljave postopka prodaje v višini 427,00 EUR.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Prijatelj d.o.o.
Naslov: Kurirska pot 14, 1360 Vrhnika
GSM: 01/750-58-85
GSM: 040/439-565 - g. Aleksandar
Email: aleksandar@nepremicnine-prijatelj.si

Vaše povpraševanje