ŠKOFLJICA, VRH NAD ŽELIMLJAMI - Prodaja, Hiša Samostojna

220 m², samostojna, zgrajena l. 2000, 1.208 m² zemljišča, K+P+M, sončna mirna lokacija, bližina Ljubljane, z možnostjo dveh ločenih stanovanj, lepo vzdrževana, z notranjim DVIGALOM, prodamo. Cena: 470.000,00 EUR
Cena: 470.000,00 EUR

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 220 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

zgrajeno leta 2000

Nadstropje: K+P+M

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Škofljica

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

Dodaten opis

Hiša ima funkcionalno razporejene prostore, v celoti opremljena, celotna posest ograjena, dostop preko električnih vrat.

Hiša obsega polklet, pritličje in mansardo.

Polklet obsega: vhod, predprostor, otroško sobo, spalnico, kopalnico z wc, kuhinjo z dnevnim prostorom ter klet velikosti cca 15m².

Pritličje obsega:  predprostor, shrambo, kopalnico, kuhinjo jedilnico in dnevni prostor z izhodom na pokrito teraso s prečudovitim pogledom, ki sega do alp.

Mansarda obsega: predprostor, utility, dve otroški sobi z izhodom na balkon, spalnica z izhodom na pokrito teraso, kopalnico z wc-jem.

Hišo se ogreva preko toplotne črpalke z radiatorskim sistemom, ravno tako tudi sanitarna voda. V dnevnem prostoru je tudi kamin za dogrevanje oziroma za pričaranje romantike.

Talne obloge: kombinacija keramika in parket

Hiša je redno in lepo vzdrževana. Stavbno pohištvo je PVC z dvojno zasteklitvijo,vsaka etaža ima tudi klimatsko napravo. Nizki stroški ogrevanja.

Poleg hiše se nahaja tudi objekt, ki služi kot dve garaži z dvižnimi vrati v spodnjem delu, v zgornjem delu je zastekljen zimski vrt v velikosti cca 30m², ki je namenjen druženju, sproščanju. V zimskem vrtu je nameščena tudi stropna klima za hlajenje in gretje. Funkcionalno je tudi povezan z pritličjem hiše oziroma terase.

Dostop do hiše je asfaltiran, ravno tako je vse tlakovano, okoli hiše je lepo urejena zelenica z sadnimi in okrasnimi drevesi ter vrtičkom za pridelavo vrtnin...

Poleg garaže za dva avtomobila je možnost parkiranja tudi pod nadstreškom za tri avtomobile.

Hiša je opremljena s priključki: vodovod, elektrika, optika, dvo-prekatna greznica, alarmni sistem.

Hiša je oddaljena od Škofljice cca 5minut vožnje, od Ljubljane pa cca 15 - 20 min. Cca 300 m od hiše je tudi avtobusna postaja. Šola, vrtec, trgovine, občina, pošta... se nahajajo v Škofljici.

Hiša je vpisana v ZK in je brez bremen.

Možnost menjave za stanovanje v Ljubljani ali okolici z vašim doplačilom.

Pogoji prodajalca: kupec plača 2% davek na promet nepremičnine ter nosi stroške priprave pogodbe in izpeljave postopka prodaje v višini 427,00 EUR.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Prijatelj d.o.o.
Naslov: Kurirska pot 14, 1360 Vrhnika
GSM: 01/750-58-85
GSM: 041/853-732 - g. Damjan
Email: info@nepremicnine-prijatelj.si

Vaše povpraševanje